Mina

Ma vaatan enda peeglisse ja mõtlen mida kirjutada. Ükskõik millisest otsast ma alustan või millise nurga alt vaatan, siis määravaks saavad armastus iseenda vastu ja enese teadlikkus. Need on väga tihedalt oma vahel seotud ning võib ilmselt ka öelda, et ilma teadlikkuseta poleks armastust. Armastus minu jaoks on mõistmine, igasugune emotsioon on armumine kus ristuvad sobiv hetk ja ülevoolav õnnetunne. Armastus on mõistmine. Kuidas enese teadlikkus aitab mul end paremini armastada.

[su_pullquote align=”left” class=””]”It doesn’t mean that everyone will treat you the way you deserve to be treated.It means that you won’t let them change the way you see yourself; nor will you stick around for them to destroy you.” -Tony A. Gaskins Jr.[/su_pullquote]

Ilmselgelt on mul omad vead ja miinused, millest ei saa mööda vaadata, kuid tähtis on neile otsa vaadata, nendest aru saada ning neid mõista. Pole erilist mõtet ka hakata neid varjama või peitma vaid ainuke hea variant nende puhul on enese arendamine, kuid kindlasti on ka mingid omadused, mida ei saagi parandada ja mis defineerivad mind. Sellisel juhul tuleb luua endale keskkond või koondada enda ümber inimesi, kelle tugevused on minu nõrkused ning koos olles võimekamad vallutada mida iganes. Spordis olen ma seda kõige enam tajunud, sest pinged on pidevalt suured ja tulemused peavad olema perfektsed ning taolises olukorras avarduvad mu parimad ja halvimad küljed kõige eredamalt. Ma ei ole kaitsespetsialist, kuid mul pole mõtet hakata end maha kandma, sest ma ei suuda parimaid mängijaid kaitsta. Selle asemel tuleks leida meeskonnast üles mees, kes seda suudab ning koos mängides palju tulemuslikumad olla, nii on ka elus. Ehk siis kokkuvõttes minu eneseteadlikkus või minu edu jagamine kellegi teisega toob mulle ainult rohkem edu ja võimalusi, mitte vastupidi.

Kuidas kasvab enesearmastus lābi selle. Kui ma ei pööra tähelepanu niivõrd oma nõrkustele kuivõrd oma tugevustele ning aksepteerin neid mõlemaid, siis leian ma armastuse enda vastu. Me kõik leiame endas need miinused ja suudame end maha suruda ja teha väiksemaks kui me väärt oleme, kuid tõeline oskus on märgata oma tugevusi, aksepteerida neid ning samal ajal mitte uhkeks minna või üleolevaks muutuda. Kui ma tean, et ma olen milleski hea, siis pole võimalik teha ning samal ajal mõelda, et ma ei oska üldse.

 

[do_widget id=jetpack_widget_social_icons-5]

[su_divider top=”yes” text=”” style=”default” divider_color=“#000000″ link_color=“#000000″ size=“10″ margin=“40″ class=“”]
[su_row class=””]
[su_column size=”1/2″ center=”no” class=“”]

Küsimused & Vastused

Rubriik, kus Teie saate esitada küsimusi või oma mõtteid avaldada seotud teemaga, millest parasjagu räägime ning meie vastame neile Podcast’ides.

[contact-form-7 id=”1943″ title=”Küsimused & Vastused”]

[/su_column]
[su_column size=”1/2″ center=”no” class=””]