Hetk

Mu kõige suurem väljakutse igapäevaselt on püsida hetkes. Tahes-tahtmata elan ma suurem osa ajast siiski, kas mineviks või tulevikus, kuid mitte olevikus. Miks see minu jaoks nii oluline on?

Eriti sporti tehes olen ma hakanud väärtustama hetke olulisust, sest ainult tõeliselt hetkes olles on võimalik lasta minna kõigel, mis segavad sooritust. Kui suudangi oma mõtted puhastada, lihased vabaks lasta ning tunnen, kuidas mu keha on lõtv aga kontrollitud, siis juhtuvad parimad asjad. Mu instinktid ja refleksid hakkavad tööle ning mu keha vahel justkui liigub ise, ilma et ma annaksin ühtegi segavat impulssi. On olnud ka olukordi, kus mõtlen tagasi oma sooritusele ning imestan, kuidas see juhtus. Just sellepärast, et usaldasin oma treenitust ja instintke olukordade lahendamisel, mitte ei mõelnud ja tegutsesin. Ainult tegutsesin selle põhjal, mida olen omandanud.

[su_pullquote align=”left” class=””]

“Where are you?”
“Here.”

“What time is it?”
“Now.”

“What are you?”
“This moment.”

[/su_pullquote]

Enne igat mängu või muud sooritust, on see siis eksam või kõne mingi hulga publiku ees või mõni muu olukord, kus vajan enesekontrolli, et ületada teatud hirmud või takistused,  lausun ma endale mitmeid kordi kolme väga lihtsat asja – KUS MA OLEN, MIS AEG ON, MIS MA OLEN – nende abil tuletan ma endale meelde – SIIN, PRAEGU, HETK – ning lasen oma teadliku mõtteviisi vabaks. Esimestel kordadel oli end raske usaldada, sest mismõttes ma mängin korvpalli ja ei mõtle või pean kõne ning mu peas on haudvaikus, kuid üks hetk, kui see usaldus on käes ja usk iseendasse nii tugev, siis hakkavad juhtuma maagilised asjad, mis muudavad kogu pilti silme ees. Keskmisest mängijast võib saada erakordne mängija.

MA OLEN SIIN JA PRAEGU, TEGEMAS ÕIGEID ASJU, ÕIGEL AJAL. 

[su_divider top=”yes” text=”” style=”default” divider_color=“#000000″ link_color=“#000000″ size=“10″ margin=“40″ class=“”]
[su_row class=””]
[su_column size=”1/2″ center=”no” class=“”]

Küsimused & Vastused

Rubriik, kus Teie saate esitada küsimusi või oma mõtteid avaldada seotud teemaga, millest parasjagu räägime ning meie vastame neile Podcast’ides.

[contact-form-7 id=”1943″ title=”Küsimused & Vastused”]

[/su_column]
[su_column size=”1/2″ center=”no” class=””]

Uudiskirjaga liitumine

Liitudege meie uudiskirjaga ja olge esimeste seas, kelleni jõuavad parimad kampaaniapakkumised, teavitused auhinnamängudest ning värskeimad uudised.

Lisaks teeme Teile sünnipäeva kingitusi ja muid eripakkumisi.

[contact-form-7 id=”1695″ title=”UUDISKIRJAGA LIITUMINE”]

[/su_column]
[/su_row]