Armastuse vägi

Kui ma räägiksin inimeste ja inglite keelt, aga mul ei oleks armastust, siis ma oleksin kõmav vasknõu ja kilav kuljus. Ja kui mul oleks prohvetianne ja ma teaksin kõiki saladusi ja ma taipaksin kõike ja kui mul oleks kogu usk, nii et ma võiksin mägesid teisale tõsta aga mul ei oleks armastust, siis poleks minust ühtigi.

– Püha Paulus korintlastele (Uus Testament. Tallinn. Olion, 1989, lk 450.)

[su_divider top=”yes” text=”” style=”default” divider_color=“#000000″ link_color=“#000000″ size=“10″ margin=“40″ class=“”]
[su_row class=””]
[su_column size=”1/2″ center=”no” class=“”]

Küsimused & Vastused

Rubriik, kus Teie saate esitada küsimusi või oma mõtteid avaldada seotud teemaga, millest parasjagu räägime ning meie vastame või arutleme Teiega.

[contact-form-7 id=”1943″ title=”Küsimused & Vastused”]

[/su_column]
[su_column size=”1/2″ center=”no” class=””]

Posted In