Algus on lõpp

Kõige raskem on alati alustamine, kuid ilma seda tegemata, jääb iga suur idee või unistus, palgalt mõttelennuks.

Millal sina alustad?

Millal alustada maja ehitamist? Siis kui maja valmis saab.

– Hiina vanasõna

Tegelikkuses asi ongi täpselt nii lihtne. Kõigepealt tuleb teadvustada endale, mis on käsil või pooleli, kas on üldse miskit pooleli, kui jah siis kaugel need parasjagu on ning langetada otsused. Kõike korraga ei saa kunagi teha, alati tuleb valida. Elu ongi üks suur valik, tõsi, et tihtipeale langetame me valikuid alateadlikult, kuid sellegi poolest on need meie endi valikud, mis baseeruvad eelnevalt kogetul. Et alustada uut, tuleb leida vanale lõpp ja uuele hoog sisse lükata. Alustamine ei pruugi olla lihtne, sest meie aju on kordineeritud selliselt, et ta takistaks kõige ebamugava juhtumist meie elus, eriti mida me ise esile kutsume. Siin aga aitavad meid erinevad tehnikad, üks on näiteks 5 sekundi reegel, millest kirjutab pikemalt Mel Robbins oma raamatus “5 Second Rule”. Tuleb idee, mõte, iha, soov siis alusta 5 sekundi jooksul ning edasine toimub iseenesest ja palju lihtsamalt. Kõik laabub!

Ole julge ja otsusta, tee valikuid teadlikult ning juhi ise enda elu. Ole valmis lükkama endale hoog sisse, sest keegi teine ei tee seda nagunii.

[do_widget id=jetpack_widget_social_icons-6]

[su_divider top=”yes” text=”” style=”default” divider_color=“#000000″ link_color=“#000000″ size=“10″ margin=“40″ class=“”]
[su_row class=””]
[su_column size=”1/2″ center=”no” class=“”]

Küsimused & Vastused

Rubriik, kus Teie saate esitada küsimusi või oma mõtteid avaldada seotud teemaga, millest parasjagu räägime ning meie vastame või arutleme Teiega.

[contact-form-7 id=”1943″ title=”Küsimused & Vastused”]

[/su_column]
[su_column size=”1/2″ center=”no” class=””]