Hinda end tugevuste järgi

See on nii frustreeruv ja pettumust valmistav, kuidas me end hindame, mille järgi mõõdame ning kuidas lahtritesse asetama. Napib tohutult teadlikkust, mille järgi üldse otsustada ning mida vaadata või mõelda.

Me ei tohiks end hinnata oma nõrkuste või pahede järgi vaid tuleks defineerida end oma tugevuste järgi.

Pole mingit mõtet olla kuulata kellegi kolmanda arvamust endast, mis asetab raamidesse, millesse me ei kuulu. Neid inimesi, kes hindavad teisi valede parameetrite järgi või neile sobivate tunnuste põhjal on liiga palju. Mis siis, et keegi me ümber ei näe me tõelist potensiaali – võibolla on keskkond me ümber vale, mitte pole me ise vales kohas? Vahel oleme me muidugi ise ka veidi vales suunas läinud, kuid mis sellest, eneseteadlikkus ei lase pikalt mööda vale rada käia.

Hinda end teadlikult oma tugevuste järgi ja ületa takistusi. Kui sul endal pole piisavalt jõudu, et olla sina ise ja teha end, siis ammuta julgust ja insipiratsiooni neist, kes on juba midagi saavutanud ning unusta kõik need, kes kuskil suvalises kohas midagi kommenteerivad, sest nende enda elu on halb. Näiteks Apple poleks olemas, kui Steve Jobs, kes mitte midagi arvutitest ei teadnud, poleks uskunud enda võimesse neid müüa. Ta oli maailma parim buisness man ja maailma üks halvemaid tehnika inimesi. Meil kõigil on omad tugevused ja nendele rõhudes saavutame me hulga rohkem kui neid eirates kellegi teise pärast.

Teadvusta oma tugevusi, panusta neile, teadvusta oma nõrkusi ning tee koostööd inimestega, kelle tugevused on sinu nõrkused, et koos oleksite veel tugevamad. 

[do_widget id=jetpack_widget_social_icons-6]

[su_divider top=”yes” text=”” style=”default” divider_color=“#000000″ link_color=“#000000″ size=“10″ margin=“40″ class=“”]
[su_row class=””]
[su_column size=”1/2″ center=”no” class=“”]

Küsimused & Vastused

Rubriik, kus Teie saate esitada küsimusi või oma mõtteid avaldada seotud teemaga, millest parasjagu räägime ning meie vastame või arutleme Teiega.

[contact-form-7 id=”1943″ title=”Küsimused & Vastused”]

[/su_column]
[su_column size=”1/2″ center=”no” class=””]