Joy vs Happiness


AINULT VAHEL ON VÕIMALIK TEHA SEDA
MIDA ARMASTAD
KUID ALATI SAAB ARMASTADA SEDA
MIDA TEED

Õnnelikkust taga ajades, tekib küsimus, mis teeb mind õnnelikuks. Sellele pole tihti nii lihtne vastata, arvestades mu ootuseid ja võimalusi ning tervet süsteemi mu ümber, mis mind tasahaaval kujundab. Tahaks küll omanäoline olla, kuid liiga paljud müüvad oma unistust ja veidi rohkem on neidki, kes suuremeelselt poodlevad ja end ehivad võõraste sulgedega. See õnnelikkus tundub nii lühiajaline, vahest isegi tühi.

Teisalt aga õnn ise ning rõõm hetkedest kujundavad keskkonna, kus loodud on õhk, mis ei vaja mõõdetavat, et otsustada õnnelikkuse üle. Mitte keegi ei ole alati õnnelik oma sotsiaalses ühiskonnas, kuid igaüks saab tunda rahulolu, tundus rõõmu hetkede üle. Ma polnud alati õnnelik korvpalli mängides, kuid olin alati täis rahulolu, kui sain väljakule astuda. Iga emotsioon on vajalik, kuid kui emotsiooni nimetusse minema hea ja halva asendada kogemus ja sellest positiivsus või õppetund välja võtta, siis muutud õnnelikkuse tähendus suuresti.

Otsi rõõmu enda seest, ennast ümbritsevast ja kõigest muust. Naerata ning õnnelikkus iseeneset tunneb end mugavalt su elus.

[do_widget id=jetpack_widget_social_icons-6]

[su_divider top=”yes” text=”” style=”default” divider_color=“#000000″ link_color=“#000000″ size=“10″ margin=“40″ class=“”]
[su_row class=””]
[su_column size=”1/2″ center=”no” class=“”]

Küsimused & Vastused

Rubriik, kus Teie saate esitada küsimusi või oma mõtteid avaldada seotud teemaga, millest parasjagu räägime ning meie vastame või arutleme Teiega.

[contact-form-7 id=”1943″ title=”Küsimused & Vastused”]

[/su_column]
[su_column size=”1/2″ center=”no” class=””]