Valmista end ette kõigeks

Mis on see “asi”, mis paneb sind pingutama?

Ma olen tähele pannud, et paljud meist vajavad, et nendega midagi raputavad juhtuks. Midagi, mis paneb neid üle kogu keha värisema ning elu üle mõtlema. Mõned vajavad hirmu ükskõik mille ees. Teised aga leiavad end omades eeskujusid. Kas me tõesti, inimesena, peame kogema midagi pöörast, et aru saada, meie aeg on nüüd ja praegu?

Nii paljud raiskavad oma elust aastaid oodates seda õiget hetke, mis mitte kunagi ei tule. Õige hetk on sinu enda teha. Üks mu lemmikuid ütlusi on: Maailmas ei eksisteeri sellist asja nagu – “sul vedas”, “kogemata juhtus”, “mul läks seekord õnneks” – õnn ei ole muud kui valmisoleku ja võimaluse kokkulangevus. Ehk siis teisisõnu, pole vaja oodata seda hetke, mis tuleb ja päästab kedagi või laseb sul õnnestuda. Tee tööd nii palju, et ettevalmistus oleks laitmatu, ole valmis igaks ajahetkeks, et kui elu pakub sulle võimaluse, siis oled sa valmis selle ära tundma ja ära kasutama. Iga üks meist tekitab ise endale selle õige hetke, olles 100% valmis ja silmad avali oodates kõiki võimalusi, mida elu meile pakub.

Me ei pea kogema midagi negatiivset ja elumuutvat, et alustada, et pingutada, et anda endast maksimum. Tee seda tahtest õnnestuda, tee seda tahtest olla midagi enamat kui keskmine, taha olla parim versioon endast!

Valmista end ette kõigeks, et kui see hetk tuleb, siis oled valmis ja võimeline selle hetke pöörama enda kasuks ja muutma selle enda õigeks hetkeks.

Sinu elu on sinu enda kätes.

[do_widget id=jetpack_widget_social_icons-6]

[su_divider top=”yes” text=”” style=”default” divider_color=“#000000″ link_color=“#000000″ size=“10″ margin=“40″ class=“”]
[su_row class=””]
[su_column size=”1/2″ center=”no” class=“”]

Küsimused & Vastused

Rubriik, kus Teie saate esitada küsimusi või oma mõtteid avaldada seotud teemaga, millest parasjagu räägime ning meie vastame või arutleme Teiega.

[contact-form-7 id=”1943″ title=”Küsimused & Vastused”]

[/su_column]
[su_column size=”1/2″ center=”no” class=””]